Què fem

La programació de les activitats de l’escola és molt extensa i inclou tot allò que recomana el currículum d’Educació Infantil del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, sempre a partir d’activitats lúdiques i d’experimentació directa, doncs a la nostra escola el nen/a aprèn divertint-se a través del joc.

Centres d’interès

Són els diferents temes que tractem amb activitats de tota mena durant el curs: festes populars, estacions de l’any, colors, la família, el seu propi cos…

Llenguatge musical

Treballem l’oïda, la pulsació, el ritme…

Psicomotricitat

L’objectiu d’aquesta activitat és aconseguir que els nens/es coneguin el seu cos i les diferents possibilitats de moviment

Llenguatge oral

Mitjançant contes, làmines murals, titelles, fotos, dites… treballem l’estimulació de la parla, de la correcta pronunciació i del lèxic.

El joc de la descoberta

És un joc d’experimentació i exploració amb materials no didàctics extrets de la vida quotidiana.

Racons

És joc simbòlic o joc imitatiu de situacions que els nens/es coneixen de la vida quotidiana dels adults.

Innovem

A l’escola busquem sempre noves activitats que ajudin a créixer els petits alhora que es diverteixen. Per això, programem activitats que fomentin la seva creativitat, curiositat i autonomia: experiments, màgia, activitats plàstiques sorprenents… I de les quals simplement tenim com objectiu que arribin a casa uns nens i nenes sorpresos pel que han descobert, alegres pel que han gaudit i satisfets del que han aconseguit fer.

Aprenentatge de l’Anglès

L’aprenentatge de l’anglès com a llengua estrangera al nostre centre es treballa diàriament mitjançant cançons mimades, jocs de falda, danses, contes, jocs didàctics, material fotogràfic, làmines…. afavorint així la comprensió i l’aproximació fonètica a l’anglès d’una manera lúdica i assequible en aquestes edats.

Babies (Petits)

 • English Songs: es realitzaran dues sessions setmanals; una els matins dels dimarts i una segona els dijous a la tarda. En aquestes sessions es realitzaran audicions, cantarem cançons mimades i farem jocs de falda en llengua anglesa.
 • English Morning: aquesta activitat tindrà lloc tots el divendres pel matí i consisteix en una primera aproximació al lèxic i la fonètica en llengua anglesa mitjanant diferents suports: material fotogràfic, contes, làmines magnètiques, tablet…
 • English Movement: aquesta activitat es durà a terme a partir del tercer trimestre tots els dimecres al matí i consisteix en fer jocs, activitats de moviment i el coneixement del propi cos en anglès.

Kids (Grans)

 • English songs and dances: es realitzaran dues sessions setmanals; una els matins dels dimarts i una segona els dijous a la tarda. És una activitat molt dinàmica i divertida que els engresca especialment i facilita l’adquisició de nou vocabulari a l’hora que s’ho passen pipa!!
 • English Morning: aquesta activitat tindrà lloc tots el divendres pel matí i consisteix en el treball del lèxic, la fonètica i expressions bàsiques en llengua anglesa mitjanant diferents suports: material fotogràfic, contes, làmines magnètiques, tablet… Cada setmana, com a resultat de la sessió del taller d’anglès, portarem a casa un cartronet amb una paraula (anglès-català) i un dibuix que la representa. Amb el primer cartronet portarem una anella on setmana rere setmana afegirem el cartronets-paraules que anem treballant, fent d’aquesta manera el nostre propi diccionari visual.
 • English Movement: aquesta activitat es durà a terme tots els dimecres al matí i consisteix en fer jocs, activitats de moviment i el coneixement del propi cos en anglès.

Afortunadament, entre el personal del nostre centre comptem amb personal qualificat i especialment format per l’ensenyament de l’anglès. Per aquest motiu, podem incloure d’aquestes noves activitats sense la intervenció d’empreses alienes que suposarien un increment econòmic de les quotes.

Tallers Experimentals

Com a tret diferencial de la nostra escola fem un seguit de tallers de caire experimental on es fan propostes d’activitats al nen/a i es posen al seu abast diferents materials perquè l’infant explori i deixi anar tota la seva creativitat. En definitiva, que el nen/a aprengui a través de la seva vivència i gaudeixi amb ella.

Tallers per Petits

 • Taller de Música: a tots els infants els agrada molt cantar, ballar, fer danses…
 • Taller de les Sensacions: és un taller multisensorial que té com a finalitat que els infants descobreixin el món a través dels seus sentits.

Tallers per Grans

 • Taller de Plàstica: els infants comencen a experimentar amb els diferents materials i estris al mateix temps que treballen la psicomotricitat fina. Treballarem amb tècniques i materials innovadors que busquen incentivar la creativitat i perdre la por a expressar-se.
 • Taller del Buf: el control del buf i els diferents jocs que es fan al seu voltant, a més de ser divertits, ajuden en el correcte desenvolupament de la parla dels nens/es.
 • Taller de Cuina: farem divertides dissolucions, solidificacions, liquacions, canvis de volum i incentivarem el menjar saludable entre els nostres petits…
 • Taller de Llum: jugarem amb les llums i les ombres dels nostres propis cossos i d’altres elements del nostre entorn.
 • Taller d’Aigua: treballarem diferents aspectes com l’esquema corporal, l’espai, la psicomotricitat….i que a més de ser fresquetes són divertides!!!
Home_decoratiu